Να στείλετε μήνυμα
products

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BAXIT
Αριθμό μοντέλου: Zdhw-9B
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμη ημέρα
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000UNIT το /30DAYS
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: Μέτρηση της θερμαντικής δύναμης του υλικού Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50Hz
Λειτουργία: Μέτρηση της θερμαντικής δύναμης του υλικού Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Όνομα: Θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ψηφιακής επίδειξης Τύπος: Αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου εξοπλισμού δοκιμής εργαστηρίων (tp-1b)
Υψηλό φως:

Αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου

,

7 θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας

,

Θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου LCD


Περιγραφή προϊόντων

Απορρόφηση θερμότητας θερμιδομετρητών βομβών οξυγόνου ψηφιακής επίδειξης

 

 

Πλεονεκτήματα προϊόντων:

1. Η προσαρμοστικότητα περιβάλλοντος είναι ισχυρή και τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι ακριβή και σταθερά.

2. Η πειραματική λειτουργία καταδίωξης καμπυλών στοιχείων πλήρης, μπορεί εύκολα να δει τη θερμοκρασία και το χρόνο στην καμπύλη.

3. Με τις οδηγίες για τη λειτουργία, την αποτυχία, κ.λπ., οι άκρες πειράματος με την αυτόματη έκθεση φωνής οδηγούν.

4. Η επίδειξη παραθύρων χρησιμοποιεί μια οθόνη αφής χρώματος LCD 7,0 ίντσας, το περιεχόμενο επίδειξης είναι διαισθητικό και εύκολο να καταλαβευτεί.

5. Απλός και κατάλληλος, ο μικροεπεξεργαστής χρήσεων ARM9 πυρήνων ελέγχου, γρήγορος, πραγματικός χρόνος.

6. Η self-tuning λειτουργία ελαττωμάτων αξιοπιστίας, η συσκευή έχει ποικίλες λειτουργίες προστασίας.

7. Χρησιμοποίηση της εσωτερικής και εξωτερικής φωτοηλεκτρικής απομόνωσης σωλήνων, ισχυρή αντιπαρεμβατική δυνατότητα.

8. Η εσωτερική φόρτωση έχει τα πρότυπα, τις οδηγίες και τις κοινές μεθόδους ανίχνευσης μηχανικών βλαβών.

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 0

 

Αρχή εργασίας:

Η χρησιμοποίηση προώθησε το single-chip σύστημα, η λειτουργία είναι πλήρως αυτοματοποιημένη. Όλη η εργασία πρέπει να κάνει πρόκειται να ζυγίσει, να φορτώσει και να οξυγονώσει. Το όργανο ολοκληρώνει αυτόματα την ποσοτική έγχυση νερού, την αυτόματη μίξη, την ανάφλεξη, τα αποτελέσματα εκτύπωσης παραγωγής, την αποξήρανση, κ.λπ.

Στο θερμιδομετρικό σύστημα του θερμιδομετρητή, εκτός από τη θερμότητα που απορροφάται από το νερό, η βόμβα οξυγόνου, ο εσωτερικός κύλινδρος, το θερμόμετρο και ο ταραχοποιός απορροφούν τη θερμότητα, και οι αντίστοιχοι όροι απορρόφησης θερμότητας είναι διαφορετικοί. Οι διάφοροι παράγοντες είναι περίπλοκοι, και είναι αδύνατο να στηριχθεί στους απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς μπορεί μόνο να χρησιμοποιήσει την αναφορά της γνωστής θερμαντικής αξίας, όπως το βενζοϊκό οξύ, για να βαθμολογήσει πραγματικά τη θερμότητα που απορροφάται από το σύστημα θερμιδομετρητών για κάθε 1 αύξηση °C, δηλ., για να βαθμολογήσει την ικανότητα θερμότητας του θερμιδομετρητή.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

Εξαιρετικά-μεγάλη δεξαμενή νερού ικανότητας για το μεγάλο πείραμα 24 ωρών batch συνεχές

1. Ο χρήστης πρέπει μόνο να εγκαταστήσει τη βόμβα οξυγόνου όταν λειτουργεί ο χρήστης, και η υπόλοιπη ηλεκτρονική ισορροπία χρησιμοποιείται για να διαβάσει το βάρος δειγμάτων, οξυγόνο, βόμβα οξυγόνου, βόμβα οξυγόνου, ποσοτικό εσωτερικό νερό κυλίνδρων, ανάφλεξη, δοκιμή ολοκλήρωσης, αντιπληθωρισμός βομβών οξυγόνου, οι στατιστικές αποτελεσμάτων πειράματος και άλλες διαδικασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν πλήρως.

2. Αυτόματα ρυθμίστε τη διαφορά θερμοκρασίας μεταξύ των εσωτερικών και εξωτερικών κυλίνδρων για να εξασφαλίσετε ότι ο εσωτερικός κύλινδρος είναι για 1K υψηλότερο από η εξωτερική θερμοκρασία κυλίνδρων δείχνει στο τέλος, το οποίο καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων 8.2.4, και τα αποτελέσματα της δοκιμής είναι σταθερά για πολύ καιρό.

3. Μπορεί να πραγματοποιήσει τα πειράματα για περισσότερο από 72 ώρες, το οποίο λύνει το τεχνικό πρόβλημα που ο θερμιδομετρητής χωρίς ψύξη της συσκευής πρέπει να αναστείλει το πείραμα λόγω της αύξησης της εξωτερικής θερμοκρασίας ύδατος κυλίνδρων (υπερανυψώστε).

4. Εισαγόμενα μηχανικά μέρη, αυτόματη οξυγόνωση, αυτόματος αντιπληθωρισμός, αυτόματες ανυψωτικές βόμβες οξυγόνου και άλλος αθλητισμός.

5. Η ψύξη συμπιεστών και η ειδική συσκευή θέρμανσης υιοθετούνται για να πραγματοποιήσουν τον αυτόματο έλεγχο της θερμοκρασίας ύδατος του εξωτερικού κυλίνδρου, και η ακρίβεια ελέγχου θερμοκρασίας καλύπτει τις απαιτήσεις των εθνικών προτύπων 7.1.4 (±0.1K).

 

Τεχνικές παράμετροι:

 

Ψήφισμα θερμοκρασίας 0.0001K
Ακρίβεια ≦0.05%
Προσαρμογή με τα πρότυπα ASTM D5865, ASTM D240, ASTM D4809, ASTM E711, ASTM D5468, ΩΣ 1038,5, ΤΟ EN 15400, BIS1350, ISO 1928, ISO 9831, ISO18125, GB/T 213, GB/T 30727 ΤΩΝ BS
Σειρά ενεργειακής μέτρησης 0~50000J
Εξωτερική ικανότητα δεξαμενών νερού περίπου 40L
Εσωτερική ικανότητα δεξαμενών νερού περίπου 2.1L
Σειρά θερμοκρασίας 5-40 ° Γ
Δύναμη ≦100W
Διαστάσεις (εκατ.) 70*73*63
Βάρος μηχανών 70KG
Τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος AC220V 50Hz
Ενιαίος χρόνος μέτρησης θερμίδας περίπου 15 λεπτά

 

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 17 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 2

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 3

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 4

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 57 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 6

Συσκευασία & ναυτιλία

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 7

Οι υπηρεσίες μας

Εάν αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, υποσχόμαστε την παροχή των επειγουσών οδηγιών και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων μέσα σε 48 ώρες και της λύσης που παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν οι πελάτες απαιτούν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα είναι αρμόδιο για το κόστος.

1. Επαγγελματικός

υπηρεσία online 24 ωρών για τις διαβουλεύσεις των πελατών.

2. Μέση υπηρεσία

--Αίτημα του πελάτη Fullfill:

--Η μέθοδος πληρωμής εξαρτάται από τον πελάτη.

--Αμέσως παραγωγή και παράδοση

--Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων εάν θέλετε να μειώσετε το φόρο σας.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης

--Υπηρεσία εξουσιοδότησης ενός έτους και όλη η συντήρηση ζωής.

--Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.

--Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται


7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 8
Πληροφορίες επιχείρησης

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Εξειδίκευση στην παραγωγή του εξοπλισμού δοκιμής και των βιομηχανικών προϊόντων μετρήσεων και οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Longtai το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας!

7 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 97 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 107 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 117 ψηφιακός LCD αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου ίντσας 12

 

FAQ

Q: Είναι η επιχείρησή σας εμπορική ή ένα εργοστάσιο;

Α: Εργοστάσιο + εμπόριο (ολοκλήρωση), περισσότερο από 10 έτη που εστιάζουν στον τομέα οργάνων δοκιμής, 6 έτη που εξάγει την εμπειρία.

Q: Αφότου τοποθετείται μια διαταγή, πότε για να παραδώσει;

Α: Γενικά περίπου 10-25days, εάν έχουμε τον κατάλογο, μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα 3 ημέρες. Παρακαλώ γνωρίστε ότι οι χρόνοι μολύβδου παραγωγής μας εξαρτώνται από τα συγκεκριμένες στοιχεία και τις ποσότητες στοιχείων.

Q: Τι γίνεται με την εξουσιοδότηση με τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων;

Α: Η μηχανή δοκιμής εγγυάται για 12 μήνες από τη Σαγκάη Glomro χτίζοντας βιομηχανικό Co.Ltd,Υπόσχεση ενός έτους συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης συντήρησης και των μεταβαλλόμενων τμημάτων οργάνων. Εκτός αυτού, Η τεχνική υποστήριξη κύκλων πλήρης-ζωής παρέχεται.

Q: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες και την ποιότητα product;

Α: Κάθε μια όργανα πρέπει να είναι πραγματοποιημένες ποιοτικές εξέταση και δοκιμή 100% όταν τα αγαθά ναυτιλίας και παράδοσης. κάθε ένα από το προϊόν μας παρέχει το βίντεο εκπαιδευτικός να σας παρουσιάσει πώς να εγκαταστήσει & να λειτουργήσει. Μπορούμε να κανονίσουμε το μηχανικό για να εκπαιδεύσουμε τη λειτουργία του εξοπλισμού στην επιχείρηση του πελάτη όταν χρειάζεστε.

 

 

 

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Clarke

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665