Να στείλετε μήνυμα
aboutus

Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd.

Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd. Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd. Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd. Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd. Shanghai Glomro Industrial Co., Ltd.
1 2 3 4 5
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής
Εξαγωγέας
Εταιρεία Εμπορίας
Πωλητής
Άλλα
Κύρια Αγορά: Βόρεια Αμερική
Νότια Αμερική
Δυτική Ευρώπη
Ανατολική Ευρώπη
Ανατολική Ασία
Νοτιοανατολική Ασία
Μέση Ανατολή
Αφρική
Ωκεανία
Σε όλο τον κόσμο
Μάρκες: MRO、 BAXIT
Αριθμός Υπαλλήλων: 100~150
Ετήσιες πωλήσεις: 10,000,000-20,000,000
Ιδρύθηκε Έτος: 2012
Εξαγωγή pc: 80% - 90%
Περίπου εμείς
Εισαγωγή

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Ειδικεμένος στην παραγωγή της θερμικής μηχανής ανάλυσης, του εργαστηριακού οργάνου, του αναλυτικού οργάνου, του εξοπλισμού δοκιμής, των βιομηχανικών μετρήσεων και των προϊόντων οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, εμείς οργάνωση το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης μας. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες επαγγελματικές και γρήγορες pre-sales, τα μέσα τηςπωλήσεων, και την υποστήριξη μεταπωλήσεων. Θερμά σας καλωσορίστε και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας.

Ιστορία

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Ειδικεμένος στην παραγωγή της θερμικής μηχανής ανάλυσης, του εργαστηριακού οργάνου, του αναλυτικού οργάνου, του εξοπλισμού δοκιμής, των βιομηχανικών μετρήσεων και των προϊόντων οργάνων.

Τα μέλη ομάδας έχουν ένα καλό πνεύμα της συνεργασίας τμήματος της εργασίας και της ομαδικής εργασίας, ισχυρή εσωτερική συνοχή, ισχυρή ευθύνη προσωπικού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι οι διάφορες επιχειρήσεις της επιχείρησης μπορούν να επιτύχουν την αποδοτική λειτουργία και τη γρήγορη ανάπτυξη.

Όλα τα μέλη της ομάδας πωλήσεών μας έχουν περισσότερο από 5 έτη επαγγελματικής επαγγελματικής εμπειρίας. Πλούσια εμπειρία προκειμένου να σας εξυπηρετήσει καλύτερα.

Υπηρεσία

 Το Glomro όχι μόνο παρέχει τα προϊόντα όπως τη θερμική μηχανή ανάλυσης, το εργαστηριακό όργανο, το αναλυτικό όργανο, τον εξοπλισμό δοκιμής, τα βιομηχανικά προϊόντα μετρήσεων και οργάνων αλλά και παρέχει τις σφαιρικές λύσεις βιομηχανικών προϊόντων. Μπορούμε να παρέχουμε στους πελάτες επαγγελματικές και γρήγορες pre-sales, τα μέσα τηςπωλήσεων, και την υποστήριξη μεταπωλήσεων. Μπορείτε να μας βρείτε 24 ώρες, επτά ημέρες την εβδομάδα. Είναι μια ευχαρίστηση να εξυπηρετηθούν.

Ο ακόλουθος είναι τα κύρια προϊόντα μας. Θερμιδομετρητής διαφορικής ανίχνευσης, θερμική βαρυμετρική συσκευή ανάλυσης, διαφορικός θερμικός αναλυτής, θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου, μετρητής θερμικής αγωγιμότητας, ελεγκτής δόνησης, περιβαλλοντική εξεταστική αίθουσα, εκτατή μηχανή, αλατισμένος ελεγκτής ψεκασμού, ελεγκτής ευφλέκτου  βιομηχανικό κινητό κλιματιστικό μηχάνημα, βιομηχανική θερμάστρα, κουρτίνα αέρα, υγραντής  ο στεγνωτήρας ψεκασμού, στεγνωτήρας παγώματος, homogenizer, υποβάλλει σε φυγοκέντρωση κ.λπ.

Η ομάδα μας

Έννοια ομάδας: Η επιχείρηση εμμένει στην αρχή της τιμιότητας, τυποποίηση και η υψηλή αποδοτικότητα, κερδίζει την αγορά με την τεχνολογία.

Πρωτοβουλία: Κατοχή της ισχυρής υποκειμενικής πρωτοβουλίας και να ενεργήσει χωρίς εξωτερικές δυνάμεις

Πάθος: σύνολο της απεριόριστης ενέργειας, του υψηλού ηθικού και της σταθερής πεποίθησης

Συνεχής: συνεχείς προσπάθειες να βελτιωθεί η ποιότητά κάποιου

Εκτέλεση: για να εκτελέσουν ενεργά την εργασία σύμφωνα με το σχέδιο της επιχείρησης και τις οδηγίες των ηγετών

Συμμετοχή: όλοι οι υπάλληλοι συμμετέχουν στις δραστηριότητες με έναν οργανωμένο, σκόπιμο, προγραμματισμένο, συντονισμένο και τακτικό τρόπο, που στρέφεται στο σκοπό και την κατεύθυνση που καθορίζονται από την επιχείρηση

Υπαγόρευση: η υπαγόρευση απεικονίζει τη συνέπεια, τη γρήγορη δράση και την υψηλή αποδοτικότητα

Εργασία ομάδας: η βοήθεια μεταξύ τους, συνεργάζεται και εργάζεται σκληρά από κοινού

Αλλαγή: Αλλάξτε τις κακές συνήθειές σας και συμβαδίστε με τη The Times

Τεχνικός: ο ειδικός στην επιχείρηση, έχει μια τεχνική ικανότητα Θα είμαι πάντα πιστός στα καθήκοντά μου, ποτέ «διαφωνία», ποτέ ώθηση πίσω, και πάντα έχω το θάρρος να πάρω την ευθύνη

Πρόκληση: η δυνατότητα να είναι ανήσυχος με το καθεστώς και να υπερβεί μας

Συμβιβασμός: με ένα ευρύ μυαλό, ευρύ μυαλό, να μην παζαρεύσει πέρα από κάθε ουγγιά

Πάρτε τα πράγματα γίνοντα: στον τομέα της εργασίας μου

Πειθαρχία: έχετε μια καλές ηθική και μια ιδεολογία εργασίας

Έξυπνος πιό αδύνατος: αγαθό στην πρωτοβουλία και την αποδοτική εκμάθηση

Σκληρά εργαζόμενος: για να εργαστεί σκληρά και όχι βραδύτητα μακριά.

Στοιχεία επικοινωνίας