Να στείλετε μήνυμα
products

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BAXIT
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Bxt-110
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1200*200*220mm
Χρόνος παράδοσης: 5-8WORK ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100+sets+5days
Λεπτομερής ενημέρωση
Τύπος: Ψυκτήρας πιάτων Όρος: Νέος
Δύναμη (W): 700 Βάρος: 255kg
Εξουσιοδότηση: 1 ΕΤΟΣ Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V/50Hz
Υλικό: ανοξείδωτο 304 Χρήση: Παγώνοντας προϊόν
Τύπος γραφείου: Οριζόντιος Σύστημα ψύξης: Ψύξη ανεμιστήρων
Υψηλό φως:

328L υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας θερμοκρασίας

,

SS304 ψυκτήρας χαμηλής θερμοκρασίας

,

Οριζόντιος ψυκτήρας χαμηλής θερμοκρασίας


Περιγραφή προϊόντων

Bxt-cdw-86W200 υψηλός - ψυκτήρας ποιοτικής χαμηλής θερμοκρασίας

Ψυγείο αίματος

-86 το ψυγείο χαμηλής θερμοκρασίας °C είναι κατάλληλο για τα ιδρύματα επιστημονικής έρευνας, την επεξεργασία μετάλλων, τη βιολογική εφαρμοσμένη μηχανική, τους σταθμούς αίματος, τα νοσοκομεία, την υγεία και τα επιδημικά συστήματα πρόληψης, πανεπιστημιακά εργαστήρια, στρατιωτικές επιχειρήσεις και ούτω καθεξής.

 

 

Κύριο χαρακτηριστικό γνώρισμα:

Σύστημα ψύξης: μια μοναδική αρχική ρυθμιστική βαλβίδα που αναμιγνύει το σχέδιο κύκλων ψυκτικών ουσιών. Υψηλής απόδοσης ψύξη, χαμηλού θορύβου και ενέργεια - αποταμίευση εισαγόμενοι συμπιεστές και ανεμιστήρες ονόματος εταηρείας πράσινες και φιλικές προς το περιβάλλον ψυκτικές ουσίες.

Σύστημα ελέγχου: Εισαγόμενος ηλεκτρονικός έλεγχος μικροϋπολογιστών ελεγκτών θερμοκρασίας, ψηφιακή επίδειξη PT100 αισθητήρας, ακριβέστερος έλεγχος θερμοκρασίας θερμοκρασία -40 °C κιβωτίων σε -86°C διευθετήσιμο με το συναγερμό υψηλής και χαμηλής θερμοκρασίας, το συναγερμό ελαττωμάτων αισθητήρων και άλλες πολλαπλάσιες λειτουργίες συναγερμών για να εξασφαλίσει ασφαλή χρήση.

Δομικό σχέδιο: εσωτερικό και εξωτερικό διπλό σώμα πορτών και διπλή δομή σφραγίδων πορτών, καλή επίδραση σφράγισης υψηλή πυκνότητα και έξοχο παχύ στρώμα μόνωσης, καλή επίδραση συντήρησης θερμότητας πλήρης εξατμιστήρας σωλήνων χαλκού, ποτέ που διαρρέει μέσα το σύστημα ψύξης είναι απλό στη δομή και αξιόπιστο σε λειτουργία Η δομή λαβών έχει την ισχυρή ανοίγοντας λειτουργία κλειδώματος και πορτών για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και το άνοιγμα του δείγματος. Το self-locking καθολικό σχέδιο ροδών στο κατώτατο σημείο το καθιστά εύκολο να κινηθεί.

Τεχνικές παράμετροι:

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 0

 

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 1

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 2υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 3

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 4

 

 

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 5υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 6υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 7

 

 

 
Συσκευασία & ναυτιλία

1. Αλουμινίου, η προσεκτικής και σφιχτής συσκευασία κιβωτίων και κιβωτίων χαρτοκιβωτίων, σιγουρεύεται ότι η συσκευασία είναι άθικτη

2. Η συσκευασία θα σταλεί από DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China την post/EF-Express/Special γραμμή, καθώς έχετε επιλέξατε στη διαταγή.

υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 8

Οι υπηρεσίες μας

 

Εάν αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, υποσχόμαστε την παροχή των επειγουσών οδηγιών και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων μέσα σε 48 ώρες και της λύσης που παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν οι πελάτες απαιτούν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα είναι αρμόδιο για το κόστος.

1. Επαγγελματικός

υπηρεσία online 24 ωρών για τις διαβουλεύσεις των πελατών.

2. Μέση υπηρεσία

--Αίτημα του πελάτη Fullfill:

--Η μέθοδος πληρωμής εξαρτάται από τον πελάτη.

--Αμέσως παραγωγή και παράδοση

--Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων εάν θέλετε να μειώσετε το φόρο σας.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης

--Υπηρεσία εξουσιοδότησης ενός έτους και όλη η συντήρηση ζωής.

--Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.

--Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται

 
υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 9υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 10υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 11υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 12υπερβολικά χαμηλός ψυκτήρας bxt-cdw-86L328 θερμοκρασίας -86C 328L 13

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Εξειδίκευση στην παραγωγή του εξοπλισμού δοκιμής και των βιομηχανικών προϊόντων μετρήσεων και οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Longtai το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας!

FAQ

 

Q: Είναι η επιχείρησή σας εμπορική ή ένα εργοστάσιο;

Α: Εργοστάσιο + εμπόριο (ολοκλήρωση), περισσότερο από 10 έτη που εστιάζουν στον τομέα οργάνων δοκιμής, 6 έτη που εξάγει την εμπειρία.

Q: Αφότου τοποθετείται μια διαταγή, πότε για να παραδώσει;

Α: Γενικά περίπου 10-25days, εάν έχουμε τον κατάλογο, μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα 3 ημέρες. Παρακαλώ γνωρίστε ότι οι χρόνοι μολύβδου παραγωγής μας εξαρτώνται από τα συγκεκριμένες στοιχεία και τις ποσότητες στοιχείων.

Q: Τι γίνεται με την εξουσιοδότηση με τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων;

Α: Η μηχανή δοκιμής εγγυάται για 12 μήνες από τη Σαγκάη Glomro χτίζοντας βιομηχανικό Co.Ltd,Υπόσχεση ενός έτους συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης συντήρησης και των μεταβαλλόμενων τμημάτων οργάνων. Εκτός αυτού, Η τεχνική υποστήριξη κύκλων πλήρης-ζωής παρέχεται.

Q: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες και την ποιότητα product;

Α: Κάθε μια όργανα πρέπει να είναι πραγματοποιημένες ποιοτικές εξέταση και δοκιμή 100% όταν τα αγαθά ναυτιλίας και παράδοσης. κάθε ένα από το προϊόν μας παρέχει το βίντεο εκπαιδευτικός να σας παρουσιάσει πώς να εγκαταστήσει & να λειτουργήσει. Μπορούμε να κανονίσουμε το μηχανικό για να εκπαιδεύσουμε τη λειτουργία του εξοπλισμού στην επιχείρηση του πελάτη όταν χρειάζεστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Clarke

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665