Να στείλετε μήνυμα
products

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BAXIT
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Kzdl-9A
Ποσότητα παραγγελίας min: 1set
Συσκευασία λεπτομέρειες: 1200*200*220mm
Χρόνος παράδοσης: 5-8work ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T
Δυνατότητα προσφοράς: 100+sets+5days
Λεπτομερής ενημέρωση
Υψηλό φως:

Explosionproof μηχανή κουρτινών αέρα

,

Φαρμακευτική μηχανή κουρτινών αέρα

,

Κατά της μόλυνσης μηχανή κουρτινών αέρα


Περιγραφή προϊόντων

πόρτα κουρτινών αέρα bxt-bfm30-12 1200mm βιομηχανική explosionproof

 

 

Εισαγωγή:

Η explosionproof μηχανή κουρτινών αέρα είναι μια ισχυρή ροή αέρος παρ:άγω από μια μεγάλη explosionproof μηχανή για να οδηγήσει μια διαγώνια ροή ή έναν φυγοκεντρικό ανεμοτροχό για να διαμορφώσει μια αόρατη κουρτίνα. Επίσης γνωστός ως μηχανή κουρτινών αέρα, κουρτίνα αέρα, πόρτα αέρα. Μπορεί να εγκατασταθεί στην κατάψυξη, τον κλιματισμό, τα dust-proof και θερμότητα-μονωμένα ψυγεία, τα λειτουργούντα δωμάτια, τα εργαστήρια, τα εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, τους υποσταθμούς, κ.λπ., που μπορούν να χωρίσουν τον εσωτερικό και υπαίθριο αέρα, καθιστώντας το κατάλληλο για τους ανθρώπους να εισαγάγουν και να βγούν, και μπορεί να το αποτρέψει. Εσωτερική και υπαίθρια ανταλλαγή καυτού και κρύου αέρα, ενώ έχοντας την επίδραση της σκόνης-απόδειξη, κατά της μόλυνσης, αντι-κουνούπι. Χρησιμοποιημένη από κοινού με τα κλιματιστικά μηχανήματα, η επίδραση είναι αξιοπρόσεκτη, και η ζωή υπηρεσιών του κλιματιστικού μηχανήματος μπορεί να επεκταθεί.

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1, Χφάτε τη λειτουργία μόνωσης. Εργοστάσια χημικής βιομηχανίας, χημική κρύα αποθήκευση και άλλες θέσεις που εισάγουν συχνά και βγαίνουν την ανάγκη να ανοιχτεί συνεχώς και να κλειθεί η πόρτα. Η κουρτίνα ζεστού αέρα μπορεί να διατηρήσει την εσωτερική κρύα και θερμή θερμοκρασία αέρα με την αποδοτικότητα 60-80% για να επιτύχει τις λεπτές αλλαγές θερμοκρασίας.

2, Δust-λειτουργία απόδειξης. Εάν η κουρτίνα αέρα εγκαθίσταται σε ένα εργοστάσιο μηχανημάτων ακρίβειας ή στο φουαγιέ ενός καταστήματος τροφίμων ή του καταστήματος ιματισμού που αντιμετωπίζει τη λωρίδα λεωφορείου, μπορεί αποτελεσματικά να προστατεύσει την εξωτερική σκόνη και να την κρατήσει καθαρή σε 60-80%.

3, Φull το κοχύλι μετάλλων, που χρησιμοποιεί τον άνισο εξαιρετικά-ήρεμο ανεμοτροχό διασταυρώσεων, λειαίνει και ακόμη και ο αέρας, μεγάλο μέγεθος μηχανών, πίεση ισχυρού ανέμου, καλή επίδραση φραξίματος, χρησιμοποιείται ευρέως στα μεγάλης κλίμακας κατασκευαστικά προγράμματα.

4. Η explosionproof κουρτίνα ζεστού αέρα αποτελείται από το φυγοκεντρικό ανεμιστήρα, τον ανώτερο κάδο αέρα, το χαμηλότερο κάδο αέρα και τη θερμότητα πρώην-μετατροπέας. Υπάρχουν τρεις τύποι ζεστού νερού, ατμών, και ζεστών νερών υπάρχουν δύο τύποι σαφείς και σκοτεινοί.

5. Ο αριθμός explosionproof κουρτινών ζεστού αέρα είναι βασισμένος στην πόρτα, η οποία μπορεί να εμπιστευτεί στην επιχείρησή μας για την παραγωγή.

6, Ττο προϊόν του έχει τα διαφορετικά πρότυπα μεγέθη, παρακαλώ επιλέξτε σύμφωνα με το μέγεθος της θέσης εγκαταστάσεων, μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το προϊόν του ειδικού μήκους, ειδικές παράμετροι.

Πεδίο της εφαρμογής:

Η explosionproof μηχανή κουρτινών αέρα εγκαθίσταται σε ισχύ όπου ψύξη, κλιματισμός, σκόνη-η απόδειξη, η μόνωση θερμότητας, το χημικό εργαστήριο, το λεπτό εργαστήριο, η ζωγραφική, η πυρίτιδα, τα πυροτεχνήματα, κ.λπ. είναι επιρρεπής σε ανάφλεξη, αρχίζουν τη μηχανή, και μπορούν να χωρίσουν τον εσωτερικό και υπαίθριο αέρα για να παίξουν έξω αυτό είναι κατάλληλες να αποτρέψουν την ανταλλαγή καυτού και κρύου αέρα στο εσωτερικό και υπαίθρια, και συγχρόνως, έχει τις λειτουργίες της σκόνης-απόδειξη και κατά της μόλυνσης. Ευρέως χρησιμοποιημένος στην ηλεκτρονική, την ενοργάνωση, το φαρμακευτικό είδος, τα τρόφιμα, την επεξεργασία ακρίβειας, τη χημική ουσία, τα υποδήματα και τις υπηρεσίες, την επιχείρηση και άλλες βιομηχανίες.

Working αρχή:

Η μηχανή κουρτινών αέρα παράγει τη μεγάλη ροή αέρος, η οποία διαιρώ εσωτερικός και υπαίθριος σε δύο ανεξάρτητες ζώνες θερμοκρασίας, δημιουργεί ένα άνετο εσωτερικό περιβάλλον, διατηρεί τον εσωτερικό κλιματισμό και καθαρίζει τον αέρα, σώζει την ενέργεια, και κυκλοφορεί τον αέρα, απομονώνοντας αποτελεσματικά τη σκόνη και τον καπνό. Μικροοργανισμοί όπως οι μυρωδιές και τα έντομα. Μπορεί αποτελεσματικά να αποτρέψει το κρύο (θερμό) αέριο από να διαρρεύσει έξω, εκτός από την ηλεκτρική ενέργεια, και να ρυθμίσει τη θερμοκρασία στο βοηθητικό κύκλο όταν τρέχει για πολύ καιρό το κλιματιστικό μηχάνημα, ώστε να σωθεί η ενέργεια και να βελτιωθεί το περιβάλλον.

Dust-proof και insect-proof επίδραση: Η μηχανή κουρτινών αέρα παράγει τη μεγάλη ροή αέρος και διαμορφώνει μια προστατευτική πόρτα, η οποία μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει την υπαίθρια σκόνη και τα ιπτάμενα έντομα και να κρατήσει το δωμάτιο καθαρό.

Αντι-καπνός και επιβλαβή αποτελέσματα αερίου: Το σύστημα κυκλοφορίας αέρα της μηχανής κουρτινών αέρα μπορεί αποτελεσματικά να εμποδίσει το κάψιμο της αιθάλης και των επιβλαβών αερίων όπως το αέριο βιομηχανικών αποβλήτων και την αυτοκινητική εξάτμιση στο δωμάτιο.

Επίδραση κυκλοφορίας αέρα: Όταν η ενεργειακή διανομή κλιματισμού οφείλεται ανώμαλος στο μεγάλο διάστημα στα στάδια, κινηματογράφοι, θέσεις ψυχαγωγίας, το κ.λπ., η λειτουργία συστημάτων κυκλοφορίας αέρα της μηχανής κουρτινών αέρα φθάνει στην εσωτερική ισορροπία θερμοκρασίας.

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 0

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 1

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 2

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 3Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 4Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 5Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 6

 

 
Συσκευασία & ναυτιλία

1. Αλουμινίου, η προσεκτικής και σφιχτής συσκευασία κιβωτίων και κιβωτίων χαρτοκιβωτίων, σιγουρεύεται ότι η συσκευασία είναι άθικτη

2. Η συσκευασία θα σταλεί από DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China την post/EF-Express/Special γραμμή, καθώς έχετε επιλέξατε στη διαταγή.

Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 7

Οι υπηρεσίες μας

 

Εάν αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, υποσχόμαστε την παροχή των επειγουσών οδηγιών και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων μέσα σε 48 ώρες και της λύσης που παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν οι πελάτες απαιτούν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα είναι αρμόδιο για το κόστος.

1. Επαγγελματικός

υπηρεσία online 24 ωρών για τις διαβουλεύσεις των πελατών.

2. Μέση υπηρεσία

--Αίτημα του πελάτη Fullfill:

--Η μέθοδος πληρωμής εξαρτάται από τον πελάτη.

--Αμέσως παραγωγή και παράδοση

--Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων εάν θέλετε να μειώσετε το φόρο σας.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης

--Υπηρεσία εξουσιοδότησης ενός έτους και όλη η συντήρηση ζωής.

--Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.

--Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται

 
Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 8Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 9Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 10Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 11Βιομηχανική explosionproof μηχανή bxt-bfm30-09 κουρτινών αέρα 12

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Εξειδίκευση στην παραγωγή του εξοπλισμού δοκιμής και των βιομηχανικών προϊόντων μετρήσεων και οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Longtai το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας!

FAQ

 

Q: Είναι η επιχείρησή σας εμπορική ή ένα εργοστάσιο;

Α: Εργοστάσιο + εμπόριο (ολοκλήρωση), περισσότερο από 10 έτη που εστιάζουν στον τομέα οργάνων δοκιμής, 6 έτη που εξάγει την εμπειρία.

Q: Αφότου τοποθετείται μια διαταγή, πότε για να παραδώσει;

Α: Γενικά περίπου 10-25days, εάν έχουμε τον κατάλογο, μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα 3 ημέρες. Παρακαλώ γνωρίστε ότι οι χρόνοι μολύβδου παραγωγής μας εξαρτώνται από τα συγκεκριμένες στοιχεία και τις ποσότητες στοιχείων.

Q: Τι γίνεται με την εξουσιοδότηση με τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων;

Α: Η μηχανή δοκιμής εγγυάται για 12 μήνες από τη Σαγκάη Glomro χτίζοντας βιομηχανικό Co.Ltd,Υπόσχεση ενός έτους συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης συντήρησης και των μεταβαλλόμενων τμημάτων οργάνων. Εκτός αυτού, Η τεχνική υποστήριξη κύκλων πλήρης-ζωής παρέχεται.

Q: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες και την ποιότητα product;

Α: Κάθε μια όργανα πρέπει να είναι πραγματοποιημένες ποιοτικές εξέταση και δοκιμή 100% όταν τα αγαθά ναυτιλίας και παράδοσης. κάθε ένα από το προϊόν μας παρέχει το βίντεο εκπαιδευτικός να σας παρουσιάσει πώς να εγκαταστήσει & να λειτουργήσει. Μπορούμε να κανονίσουμε το μηχανικό για να εκπαιδεύσουμε τη λειτουργία του εξοπλισμού στην επιχείρηση του πελάτη όταν χρειάζεστε.

Στοιχεία επικοινωνίας
Clarke

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665