Να στείλετε μήνυμα
products

Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: BAXIT
Πιστοποίηση: CE
Αριθμό μοντέλου: Bxt-2315
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 σύνολο
Συσκευασία λεπτομέρειες: 40*20*16cm
Χρόνος παράδοσης: 5-8workdays
Όροι πληρωμής: T/T, L/C
Δυνατότητα προσφοράς: 100+sets+5days
Λεπτομερής ενημέρωση
Όρος:: Νέος Τύπος: Βιομηχανικός αεροψυχραντήρας
Μάρκα: GLOMRO Τόπος καταγωγής: Κίνα
Τάση: 30W Δύναμη: 30ww
Εσωτερικό διάστημα: 40*20*16cm
Υψηλό φως:

Όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων

,

Όργανο προσδιορισμού νερού οινοπνεύματος

,

500ma όργανο προσδιορισμού νερού


Περιγραφή προϊόντων

 

 

 

Περιγραφή προϊόντων
Αυτό το όργανο υιοθετεί τη μέθοδο ηλεκτρικής τιτλοδότησης ποσότητας Kashi, και η ανθρώπου-μηχανής διεπαφή είναι φιλική. Το κύκλωμα ανίχνευσης υιοθετεί την προηγμένη ψηφιακή τεχνολογία επεξεργασίας για να υπερνικήσει την παρέμβαση της κλίσης θερμοκρασίας και της διακύμανσης τάσης παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που υπάρχουν στα παραδοσιακά όργανα στη διαδικασία δοκιμής, και βελτιώνει περαιτέρω την ακρίβεια και την ευαισθησία της δοκιμής. Η διεπαφή εκτυπωτών είναι διαθέσιμη για να επιτρέψει στους χρήστες για να επιλέξει τους εκτυπωτές μικροϋπολογιστών όπως απαιτείται για να διατηρήσει τα στοιχεία. Ευρέως χρησιμοποιημένος στη δύναμη, το πετρέλαιο, τη χημική βιομηχανία, την ιατρική και άλλους τομείς. Η περιεκτικότητα σε υγρασία των προϊόντων χημικών ουσιών, πετρελαίου, φαρμακευτικών ειδών και φυτοφαρμάκων όπως τα οινοπνεύματα, πετρέλαια, λιπίδια, αιθέρες, εστέρες, οξέα, alkanes, βενζόλιο, αμίνες, οργανικοί διαλύτες, φυτοφάρμακα, φαινόλες, φαρμακευτικές πρώτες ύλες μπορεί και ούτω καθεξής να καθοριστεί γρήγορα.
Επίδειξη προϊόντων
Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 0Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 1Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 2Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 3Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 4
Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 5

 

Λειτουργικά χαρακτηριστικά
1. Πολλαπλάσιες επιλογές τύπου, αυτόματη επίδειξη ποσοστού νερού. 2. Η αυτοδιάγνωση ελαττωμάτων οργάνων, διαισθητική υπενθυμίζει στους χρήστες. 3. Η αυτόματη καταδίωξη της κατανάλωσης αντιδραστηρίων, υπενθυμίζει στους χρήστες μετά από την αποτυχία. 4. Οι ενσωματωμένες διαδικασίες βαθμολόγησης συστημάτων, μέσω της βαθμολόγησης τυποποιημένων δειγμάτων, λογισμικό μπορούν να καθορίσουν με ακρίβεια το συντελεστή κέρδους συστημάτων, που διορθώνεται στην ακριβή αξία. 5. Ενσωματωμένος υψηλής απόδοσης χαμηλού θορύβου θερμικός εκτυπωτής γραμμών. 6. Οι χρήστες μπορούν ελεύθερα να επιλέξουν την ταχύτητα ηλεκτρόλυσης σύμφωνα με την απαίτηση ανάλυσης. 7. Αυτόματος έλεγχος από τον ενιαίο μικροϋπολογιστή τσιπ, οθόνη αφής χρώματος LCD, πιό φιλική ανθρώπου-μηχανής διεπαφή. 8. Αυτόματα αφαιρέστε την κενή τρέχουσα, υψηλή ακρίβεια των αποτελεσμάτων της δοκιμής. 9. Υψηλής τάσης λειτουργία αποζημιώσεων υποβάθρου, χρόνος αναμονής μικρότερος πολύ. 10. Η μοναδική λειτουργία ανίχνευσης αποτυχίας αντιδραστηρίων υπενθυμίζει αυτόματα στο χρήστη για να αντικαταστήσει το άκυρο αντιδραστήριο εγκαίρως, έτσι ώστε το ποσοστό χρησιμοποίησης του αντιδραστηρίου βελτιώνεται πολύ. 11. Εξοπλισμένη με τον υψηλής απόδοσης μικροϋπολογιστής-εκτυπωτή, η ενσωματωμένη large-capacity μνήμη, μπορεί να αποθηκεύσει 500 αρχεία δοκιμής, να ανακτήσουν, οι χρήστες μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση και να τυπώσουν στις εκθέσεις δοκιμής.
Τεχνικές παράμετροι
Πρότυπο
Bxt-800
(καμία εκτύπωση, χειρωνακτικοί υπολογισμοί)
Bxt-1000
(καμία εκτύπωση, αυτόματος υπολογισμός)
Bxt-1000A (αυτόματος υπολογισμός)
Επίδειξη
128*64 μπλε οθόνη LCD
240*64 μπλε οθόνη LCD
3.5inch οθόνη αφής χρώματος
Μέθοδος
μέτρηση
Τιτλοδότηση Coulomb του Karl Fischer
Ηλεκτρολυτικός
τρέχων
Ευφυής σφυγμός τρέχον 500ma
Πεδίο
μέτρηση
3μg~100mg 1ppm-100%
3μg~100mg
 
Ευαισθησία
0.1μg
0.1μg
0.1μg
Ακρίβεια
5μg~1000μg ±3μg
1000μg~100mg ±0.3%
(Κανένα λάθος εγχύσεων)
(ειδοποίηση: 1g=1000mg 1mg=1000μg)
3μg~1mg ±2μg
1mg~100mg ±0.2%
(Κανένα λάθος εγχύσεων)
1μg~100mg ±2μg
1mg~100mg ±0.2%
(Κανένα λάθος εγχύσεων)
Εφαρμόσιμη θερμοκρασία
0~50℃
Εφαρμόσιμη υγρασία
≤85%
Δύναμη
30W
Διαστάσεις
300*250*100
Πρότυπο
Bxt-2000 (εκτύπωση, αυτόματος υπολογισμός)
Bxt-2000A (εκτύπωση, αυτόματος υπολογισμός)
Επίδειξη
320*240 μεγάλη οθόνη LCD
Μεγάλη οθόνη LCD
Μέθοδος
μέτρηση
Τιτλοδότηση Coulomb του Karl Fischer
Ηλεκτρολυτικός
τρέχων
Αυτόματος σφυγμός τρέχον 400mA
Πεδίο
μέτρηση
1μg~200mg 1ppm-100%
Ευαισθησία
0.1μg
Ακρίβεια
3μg~500μg ±2μg
περισσότερο από 500μg ±0.2%
(Κανένα λάθος εγχύσεων)
(ειδοποίηση: 1g=1000mg 1mg=1000μg)
2μg-500μg ± 1 μg
περισσότερο από 500μg 0,1%
(Κανένα λάθος εγχύσεων)
Εφαρμόσιμη θερμοκρασία
0~50℃
Εφαρμόσιμη υγρασία
≤85%
Δύναμη
AC220V
Εναλλασσόμενο ρεύμα 220V±10% 50HZ±5%
Διαστάσεις
300*250*100
Μέτρηση
τάση
Διπλό ηλεκτρόδιο λευκόχρυσου, σταθερή τρέχουσα ανίχνευση πόλωσης
Ανακατώνοντας ταχύτητα
Έλεγχος ταχύτητας
 

Συσκευασία & ναυτιλία

1. Αλουμινίου, η προσεκτικής και σφιχτής συσκευασία κιβωτίων και κιβωτίων χαρτοκιβωτίων, σιγουρεύεται ότι η συσκευασία είναι άθικτη

2. Η συσκευασία θα σταλεί από DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China την post/EF-Express/Special γραμμή, καθώς έχετε επιλέξατε στη διαταγήΥλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 6

 

 

 

Οι υπηρεσίες μας

Εάν αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, υποσχόμαστε την παροχή των επειγουσών οδηγιών και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων μέσα σε 48 ώρες και της λύσης που παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν οι πελάτες απαιτούν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα είναι αρμόδιο για το κόστος.

1. Επαγγελματικός

υπηρεσία online 24 ωρών για τις διαβουλεύσεις των πελατών.

2. Μέση υπηρεσία

--Αίτημα του πελάτη Fullfill:

--Η μέθοδος πληρωμής εξαρτάται από τον πελάτη.

--Αμέσως παραγωγή και παράδοση

--Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων εάν θέλετε να μειώσετε το φόρο σας.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης

--Υπηρεσία εξουσιοδότησης ενός έτους και όλη η συντήρηση ζωής.

--Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.

--Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται

 

 

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Εξειδίκευση στην παραγωγή του εξοπλισμού δοκιμής και των βιομηχανικών προϊόντων μετρήσεων και οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Longtai το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας!

Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 7

Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 8Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 9

Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 10

Υλικό όργανο προσδιορισμού νερού λιπιδίων οινοπνεύματος 11

 

 

 

FAQ

 

Q: Είναι η επιχείρησή σας εμπορική ή ένα εργοστάσιο;

Α: Εργοστάσιο + εμπόριο (ολοκλήρωση), περισσότερο από 10 έτη που εστιάζουν στον τομέα οργάνων δοκιμής, 6 έτη που εξάγει την εμπειρία.

Q: Αφότου τοποθετείται μια διαταγή, πότε για να παραδώσει;

Α: Γενικά περίπου 10-25days, εάν έχουμε τον κατάλογο, μπορούμε να τακτοποιήσουμε την αποστολή μέσα3 ημέρες. Παρακαλώ γνωρίστε ότι οι χρόνοι μολύβδου παραγωγής μας εξαρτώνται από τα συγκεκριμένες στοιχεία και τις ποσότητες στοιχείων.

Q: Τι γίνεται με την εξουσιοδότηση με τις υπηρεσίες μεταπωλήσεων;

Α: Η μηχανή δοκιμής εγγυάται για 12 μήνες από τη Σαγκάη Glomro χτίζοντας βιομηχανικό Co.Ltd,Υπόσχεση ενός έτους συμπεριλαμβανομένης της ελεύθερης συντήρησης και των μεταβαλλόμενων τμημάτων οργάνων. Εκτός αυτού, Η τεχνική υποστήριξη κύκλων πλήρης-ζωής παρέχεται.

Q: Τι γίνεται με τις υπηρεσίες και την ποιότητα product;

Α: Κάθε μια όργανα πρέπει να είναι πραγματοποιημένες ποιοτικές εξέταση και δοκιμή 100% όταν τα αγαθά ναυτιλίας και παράδοσης. κάθε ένα από το προϊόν μας παρέχει το βίντεο εκπαιδευτικός να σας παρουσιάσει πώς να εγκαταστήσει & να λειτουργήσει. Μπορούμε να κανονίσουμε το μηχανικό για να εκπαιδεύσουμε τη λειτουργία του εξοπλισμού στην επιχείρηση του πελάτη όταν εσείς ν

Στοιχεία επικοινωνίας
Clarke

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665