Να στείλετε μήνυμα
products

3 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας

Βασικές πληροφορίες
Τόπος καταγωγής: ΚΙΝΑ
Μάρκα: BAXIT
Αριθμό μοντέλου: Zdhw-9B
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινο κιβώτιο
Χρόνος παράδοσης: 5-8 εργάσιμες
Όροι πληρωμής: L/C, D/A, D/P, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: 1000UNIT το /30DAYS
Λεπτομερής ενημέρωση
Χρήση: Μέτρηση της θερμαντικής δύναμης του υλικού Παροχή ηλεκτρικού ρεύματος: 220V 50Hz
Λειτουργία: Μέτρηση της θερμαντικής δύναμης του υλικού Εξουσιοδότηση: 1 έτος
Υψηλό φως:

όργανο μέτρησης θερμαντικής αξίας

,

Εξοπλισμός εργαστηριακής δοκιμής


Περιγραφή προϊόντων

Ψηφιακής επίδειξης αυτόματος οξυγόνου αισθητήρας θερμοκρασίας βομβών calorimeterwith μεγάλης ακρίβειας για την πώληση

 

Στο θερμιδομετρικό σύστημα του θερμιδομετρητή, εκτός από τη θερμότητα που απορροφάται από το νερό, η βόμβα οξυγόνου, ο εσωτερικός κύλινδρος, το θερμόμετρο και ο ταραχοποιός απορροφούν τη θερμότητα, και οι όροι απορρόφησης είναι διαφορετικοί. Οι διάφοροι παράγοντες είναι περίπλοκοι, και είναι αδύνατο να στηριχθεί στα απλά μαθηματικά. Υπολογισμένη, μόνο η αξία αναφοράς της γνωστής θερμαντικής αξίας, όπως το βενζοϊκό οξύ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να βαθμολογήσει πραγματικά τη θερμότητα που απορροφάται από το σύστημα θερμιδομετρητών για κάθε 1 αύξηση °C, δηλ., η ικανότητα θερμότητας του θερμιδομετρητή.

3 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 0

 

Πεδίο της εφαρμογής:

Ο αυτόματος θερμιδομετρητής χρησιμοποιείται κυρίως για τον προσδιορισμό της θερμαντικής αξίας των combustibles στα θερμικά όργανα ανίχνευσης και την τυποποιημένη ανάλυση άνθρακα, και χρησιμοποιείται ευρέως στις διάφορες βιομηχανίες όπως η ανίχνευση άνθρακα, πετρέλαιο, χημική ουσία, ξύλο, επιστημονική έρευνα, τρόφιμα και ούτω καθεξής.

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα:

1. Τρεις τρόποι δοκιμής: γρήγορα, κανονικός και ακριβής.

2. Μεγάλη μεγάλη χωρητικότητα: 1000 πειραματικά αποτελέσματα μπορούν να αποθηκευτούν στα στοιχεία - επεξεργασία.

3, ποικίλες ανεξάρτητες και εύκαμπτες μέθοδοι λειτουργίας: λειτουργία αφής υποστήριξης, λειτουργία κουμπιών και λειτουργία ποντικιών.

4. Λειτουργία καταδίωξης καμπυλών: Ολόκληρη η καμπύλη διαδικασίας της πειραματικής διαδικασίας ακολουθεί το αρχείο ανόδου θερμοκρασίας.

5, σε πραγματικό χρόνο δροσίζοντας διόρθωση, οι απαιτήσεις θερμοκρασίας περιβάλλοντος είναι χαλαρωμένα.

6, ποικίλες μέθοδοι εκτύπωσης: μπορέστε να τεθείτε ως στόχος να απαγορεύσει την εκτύπωση, την απλή εκτύπωση, την τυποποιημένη εκτύπωση και τη λεπτομερή εκτύπωση.

7. Ο ενσωματωμένος ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ είναι το κύριο τσιπ ελέγχου, που εξοπλίζεται με το αληθινό χρώμα 7 ίντσας την οθόνη αφής LCD και τη συσκευή ποντικιών. Το πείραμα είναι απλούστερο και πιό εύκαμπτο. Ο άμεσος ανθρώπου-υπολογιστή τρόπος αλληλεπίδρασης είναι καταλληλότερος να χρησιμοποιήσει.

8, με τα ισχυρά στοιχεία του υπολογιστή - οι ικανότητες επεξεργασίας και η ισχυρή εξελιξιμότητα, ερώτηση ιστορικών στοιχείων, εκτύπωση είναι απλές και εύκολες.

9. Η πειραματική διαδικασία της έγχυσης νερού, της αποξήρανσης, του ανακατώματος, της ανάφλεξης, της μέτρησης θερμοκρασίας, του υπολογισμού, της βαθμολόγησης και της εκτύπωσης είναι πλήρως αυτόματη.

 

Τεχνικές παράμετροι:

Ψήφισμα θερμοκρασίας 0.0001K
Ακρίβεια ≦0.05%
Προσαρμογή με τα πρότυπα ASTM D5865, ASTM D240, ASTM D4809, ASTM E711, ASTM D5468, ΩΣ 1038,5, ΤΟ EN 15400, BIS1350, ISO 1928, ISO 9831, ISO18125, GB/T 213, GB/T 30727 ΤΩΝ BS
Σειρά ενεργειακής μέτρησης 0~50000J
Εξωτερική ικανότητα δεξαμενών νερού περίπου 40L
Εσωτερική ικανότητα δεξαμενών νερού περίπου 2.1L
Σειρά θερμοκρασίας 5-40 ° Γ
Δύναμη ≦100W
Διαστάσεις (εκατ.) 70*73*63
Βάρος μηχανών 70KG
Τάση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος AC220V 50Hz
Ενιαίος χρόνος μέτρησης θερμίδας περίπου 15 λεπτά

 

3 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 13 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 2

 

Συσκευασία & ναυτιλία

1. Αλουμινίου, η προσεκτικής και σφιχτής συσκευασία κιβωτίων και κιβωτίων χαρτοκιβωτίων, σιγουρεύεται ότι η συσκευασία είναι άθικτη

2. Η συσκευασία θα σταλεί από DHL/Fedex/TNT/EMS/UPS/China την post/EF-Express/Special γραμμή, καθώς έχετε επιλέξατε στη διαταγή.

 

Οι υπηρεσίες μας

Εάν αντιμετωπίζετε με οποιαδήποτε προβλήματα κατά τη διάρκεια της εξεταστικής διαδικασίας, υποσχόμαστε την παροχή των επειγουσών οδηγιών και της υπηρεσίας μεταπωλήσεων μέσα σε 48 ώρες και της λύσης που παρέχει μέσα σε 3 εργάσιμες ημέρες. Εάν οι πελάτες απαιτούν την επιτόπια υπηρεσία, το έξοδο μεταφορών και ταξιδιού θα είναι αρμόδιο για το κόστος.

1. Επαγγελματικός

υπηρεσία online 24 ωρών για τις διαβουλεύσεις των πελατών.

2. Μέση υπηρεσία

-- Αίτημα του πελάτη Fullfill:

-- Η μέθοδος πληρωμής εξαρτάται από τον πελάτη.

-- Αμέσως παραγωγή και παράδοση

-- Μπορέστε να παρέχετε την αξία τιμολογίων εάν θέλετε να μειώσετε το φόρο σας.

3. Μετά από την υπηρεσία πώλησης

-- Υπηρεσία εξουσιοδότησης ενός έτους και όλη η συντήρηση ζωής.

-- Τεχνικό Egineer είναι avalible για oversea.

-- Ο τηλεχειρισμός τεχνικός συμβουλεύεται

 

Πληροφορίες επιχείρησης

Η βιομηχανική Co. της Σαγκάη Glomro, ΕΠΕ ιδρύθηκε το 2012. Εξειδίκευση στην παραγωγή του εξοπλισμού δοκιμής και των βιομηχανικών προϊόντων μετρήσεων και οργάνων. Προϊόντα υψηλού - η ποιότητα, μοντέρνα, που χρησιμοποιείται ευρέως σε ποικίλες βιομηχανικές περιοχές, όχι μόνο έχει τις ευρείες μάζες της εσωτερικής αγοράς πωλήσεων, αλλά και εξ:άγω στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.
Η άρθρωση Glomro κατά τη διάρκεια των ετών έχει εμμείνει πάντα «ποιότητα των προϊόντων προκειμένου να επιζήσει, σκοπών υπηρεσιών αξιοπιστίας και ανάπτυξης των επιχειρησιακών». Δεσμευμένος στην παροχή σε σας τα υψηλής ποιότητας προϊόντα και των ποιοτικών υπηρεσιών. Έχετε μια επαγγελματική, αφιερωμένη Ομάδα Διοίκησης σχεδίου, από το σχέδιο προϊόντων, παραγωγή φορμών, που φορμάρει στη συνέλευση προϊόντων, για κάθε πτυχή και τις διαδικασίες εξετάζει αυστηρά και έλεγχος.

Κατά τη διάρκεια των προηγούμενων λίγων ετών παραγωγής και διαχείρισης και εξερεύνησης, οργάνωση Longtai το ποιοτικό σύστημα διαχείρισης του. Βιομηχανικά τυποποιημένοι συμπεριλαμβανομένης της SAE, του IEC JEDEC, ASTM και του mil-STD, ISO: 9001, UL, CE επικυρωμένο. Το Glomro εφαρμόζει πάντα την έννοια της δημιουργίας αξίας πελατών για προσαρμοσμένα τα πελάτες προϊόντα για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των διαφορετικών πελατών, και να παρέχει συνεχώς στους πελάτες τις λύσεις στα τεχνικά προβλήματα, την περαιτέρω καινοτομία εξερεύνησης, και την τελειότητα.

Θερμά ευπρόσδεκτος εσείς και ανοίγοντας τα όρια της επικοινωνίας. Συγχρονίζουμε με τον ιδανικό συνεργάτη σας!

3 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 33 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 43 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 53 αυτόματος θερμιδομετρητής βομβών οξυγόνου τρόπων με τον αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας 6

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Clarke

Τηλεφωνικό νούμερο : +8615001723665

WhatsApp : +8615001723665